Esküvői ruha várandósan: előnyös és stílusos kismama fazonok

Esküvői ruha várandósan: előnyös és stílusos kismama fazonok

Az esküvői ruha felkutatása mindig is nagyon fontos és izgalmas része volt az esküvői előkészületeknek. Azonban ha a menyasszony várandós, akkor a ruhaválasztás bizonyos szempontnól még komplexebbé válik. Egy várandós menyasszony számára sokkal inkább előtérbe kerülnek a kényelmi szempontok. Ezért is lényeges, hogy egy esküvőre készülő kismama olyan ruhát találjon magának, ami nem csupán gyönyörű, de megfelelően illeszkedik az alakjához is.

Válasszunk rugalmas, légies anyagokból készült darabot. Ha a kismama esküvői ruha túl szoros és kényelmetlen, akkor keressünk tovább, semmiképpen ne köteleződjünk el egy darab mellett pusztán azért, mert jól néz ki.

Abba a a hibába se essünk bele, hogy azért, mert felszaladt ránk pár kiló, és mert óriási pocakkal rendelkezünk, úgy ítéljük meg, hogy a legjobb az, ha eltakarjuk a testünket egy bő szabású lepelruha mögé. Legyünk büszkék az alakunkra és a nőiességünkre.

Egyes menyasszonyok szívesen emelik ki kismamás domborulataikat, és továbbra is a feltűnőbb esküvői ruha stílust részesítik előnyben, míg mások inkább egyszerűségre törekednek.

Bátran viselhetünk akár egy sellő, vagy trombita fazont is, de letehetjük a voksunkat egy szabadabb esésű esküvői ruha mellett is. Az egyik legideálisabb esküvői ruha kismama alakra szabva, az empire szabású modell. A mellrész alatt húzott, bő szoknya résszel rendelkező fazon rendkívül előnyös, nem véletlenül választják ezt a típust olyan sokan a várandós menyasszonyok közül.

Mivel a terhesség alatt a test alakja megváltozik, egy kimondottan erre a célra szabott öltözék komolyabb átalakítás nélkül alkalmazkodik ezekhez a változásokhoz. Ez semmiképpen nem megy a stílus rovására, hiszen manapság hatalmas figyelem helyeződik a várandós menyasszonyokra az esküvői divat világában. Ha a gyermekünk már nem a pocakban van, akkor egy lazább esküvői fazon alá akár szoptatós melltartót is felvehetünk, hogy az ünnepség alkalmával bármikor gondoskodjunk éhes kisbabánkról.

Mindegy, hogy bézs, ekrü, fehér vagy kék esküvői ruhában mondjuk ki a boldogító igent, keressünk olyan szalont, ahol magas minőségre, és megfelelő ár-érték arányra készülhetünk. A Veronica Lang ruhaszalonban hagyományos, illetve kismama igényekre szabott ruhákkal egyaránt találkozhatunk, a legfrissebb szezonális trendeknek megfelelően.